Welkom in B&B Punto Vélo.

Karen en Danny

Wij, Karen en Danny, nodigen jullie graag uit in onze luxe B&B Punto Vélo in Zutendaal, het groenste snoepje van Vlaanderen. Onze B&B situeert zich in het gehucht Roelen, vlak op de grens van Zutendaal en Lanaken.

De hoevewoning en de stal aan de straatzijde dateren van 1920, echter zou de eerste optekening van stallingen reeds gebeurd zijn eind 19de eeuw. Nadat de landbouwactiviteiten werden gestopt heeft een groot deel van het gebouw sinds 1966 dienst gedaan als jeugdheem Broeder Bertus. Sinds 2015 is het complex en de achtergelegen gronden in ons bezit gekomen en werd de hoeve omgevormd naar een stijlvolle Bed&Breakfast, voorzien van alle modern comfort en met aandacht voor het milieu en de omgeving.

Kom ontdekken wat de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen te bieden heeft en geniet van een mix van ontspanning, gastronomie, natuur maar ook cultuur. De vele wandel en fietsroutes nemen je mee op een ontdekkingstocht langsheen prachtige panorama's, en dit het ganse jaar door. Winter, lente, zomer of herfst, onze omgeving heeft in elk seizoen zijn charmes!

Wij helpen je graag verder met het plannen van je verblijf, dus tot snel!

Kamer reserveren →

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Toerisme Vlaanderen